Van’ın Tuşba ilçesi Şemsibey Mahallesinde bakkaldan ürün çalarak organize bir şekilde hırsızlık yapan 4 gencin görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Aralarında bir genç kızın da olduğu grubun mahallede sürekli bir şeyler çaldığı iddia edildi.

Mahalle bakkalında ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında biri kız 4 kişi, Şemsibey Mahallesindeki bakkalın önüne geldi. Bir kişi etrafı gözetlerken, diğerleri içecek dolabından ve cips rafından ürünleri almaya başladı. Koşarak uzaklaşan gençlerin hırsızlık anları anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık (2)

MAHALLEDE SÜREKLİ HIRSIZLIK YAPIYORLARMIŞ!

Bakkal sahibi Yunus Polater, aynı grubun mahalledeki ev, kömürlük, kümes ve dükkanlara girerek hırsızlık yaptığını söyledi. 

Kömür, odun, ayakkabı, halı, tavuk gibi şeylerin çalındığını söyleyen mahalleliler yetkililerin önlem almasını istedi.

Van Batman arası kaç km? Van Batman arası kaç km?

İŞTE HIRSIZLIK ANI

Muhabir: Vanolay - Suat Tink