Siyonist işgal rejiminin hava, kara ve denizden Gazze’ye yönelik saldırılarına karşılık Kassam Tugayları da füzelerle cevap veriyor.

Kassam Tugayları tarafından yapılan paylaşımda, Gazze açıklarında bir siyonist savaş gemisinin ve Hatzerim hava üssünün füzelerle hedef alındığı bildirildi.

İşgal altındaki topraklara füze saldırıları gerçekleştirdiklerini belirten Kassam Tugayları, “Gazze açıklarında bir siyonist savaş gemisini füzelerle hedef alındı. İşgalcilere ait Hatzerim hava üssü füzelerle hedef aldık. Şu anda işgal altındaki topraklara füze saldırıları gerçekleştiriyoruz. İşgalcilerin Gazze Şeridi'ndeki halkımıza yönelik boş ve faydasız saldırılarına karşılık olarak Aşdod, Aşkelon ve Beersheba'ya düzinelerce füze saldırısı başlattık.” ifadelerini kullandı.

Kassam Tugayları’nın işgal altındaki bölgelere düzenlediği yoğun füze saldırılarının ardından siyonist tarafından sirenlerin yükseldiği aktarıldı.

Siyonist medya tarafından yapılan bir paylaşımda ise işgal rejiminin deniz gemilerinden birinin füze saldırısına maruz kaldığını kabul ettiğini kaydetti.(İLKHA)