Haber merkezi

Vali yardımcıları ve kaymakamlardan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Van ESOB)'a birliktelik ziyareti.

Van Vali Yardımcıları Mehmet Parlak ve İbrahim Civelek, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk ve Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, Van ESOB Başkanı İsa Berge'yi makamında ziyaret etti.

Van için elbirliği

Vali yardımcıları ve kaymakamlar ile birlikte, Van üzerine istişareler yapıldı. Van'ın potansiyelinin ortaya konduğu ziyarette, Esnafın ve sanatkarın Van için önemine değinildi. Esnaf ve sanatkarlar ile ilgili yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Kamu yetkilileri ile koordineli çalışılacak

Van için emek veren kamu yetkililerinin desteğiyle ilerleyebileceklerini kaydeden VAN ESOB Başkanı Berge, 'Gece gündüz demeden Van'ın kalkınması için çalışan başta Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu olmak üzere, vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız ile koordineli bir şekilde ilerleyeceğiz. Hep birlikte Van'ın hak ettiği yere gelebilmesi için koşturacağız.' dedi.

Berge'den teşekkür

VAN ESOB Başkanı İsa Berge, kurumu ziyarete gelen vali yardımcıları ve kaymakamlara teşekkür etti. Berge, 'Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde, gerçekten kurumumuzun adı gibi bizimle birlik olan vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız ile birlikte yol alacağız' şeklinde konuştu.