Yunus Tuğrul /Vanolay

HÜDA PAR Van milletvekili Rasim Sayğın, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanan HÜDA PAR Van milletvekili Rasim Sayğın, Seçim'in başta Van olmak üzere bütün vatandaşlara hayırlara vesile olmasını diledi.

Van birinci sıra milletvekili adayı olan Sayğın, Van Edremit Hilmi Irak Ortaokulu 1214 nolu sandıkta saat 09.00'de oyunu kullandı.

Sabah saatlerinden itibaren Van birinci sıra milletvekili Rasim Saygın başta olmak, M. Mehdi Oğuz Faruk Tasan, Selim sivi, Mehmet ekinci, Ahmet bağ, Muzaffer balıkçı, Emrah Aycan, Yeni Mahalle, Bostaniçi, Karşıyaka, Şerefiye, Alipaşa, Seyit Fehim Arvasi ve birçok mahalledeki okullara ziyaretlerde bulundu.

Oyunu kullandıktan sonra İLKHA'ya açıklamalarda bulunan Van birinci sıra milletvekili Sayğın, Allah-u Teala hayırlara vesile kılsın inşallah. 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarıyla birlikte ülkemize, milletimize, memleketimize, İslam alemine hayırlar, uğurlar ve bereket getirmesini Rabbimizden niyaz ediyorum. Van'da şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı inşallah seçim sonuçlanana kadar da bir sıkıntı çıkmaz, tekrar sağduyuya huzurlu bir seçime davet ediyoruz, bugünün akşamında Türkiye için ülkemiz için ne hayırlı ise Allah'ın izniyle o sonuçlanacak ve o sonucu göreceğiz, inşallah. 'şeklinde konuştu.