Yunus Tuğrul/Vanolay

​HÜDA PAR Van il başkanlığı tarafından Van Kalesi Piknik Alanı'nda kitlesel bayramlaşma programı düzenlendi.

HÜDA PAR Van il başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı halk tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Van Kalesi Piknik Alanı'nda düzenlenen programa, HÜDA PAR Van Millet Vekili Rasim Saygın, Faruk Tasan, Selim Sivi, Ahmet Bağ, Mehmet Ekinci, Emre Aycan, Muzaffer Balıkçı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri üye ve gönüllüleri ile halk yoğun katılım gösterdi.

Salavat, ilahi ve tekbirler eşliğinde bayramlaşan halk bayramlaşma programında manevi bir atmosfer oluşturdu.

Bayramlaşma programında konuşan HÜDA PAR Van 1.nci sıra milletvekili Rasim saygın, bu tür etkinliklerin vesilesi ile bayramların daha çok coşkulu geçeceğini belirterek aynı zamanda bugün gerçekleşecek olan HÜDA PAR mitingine Van halkını davet etti.

Programda halkın HÜDA PAR gibi bir partiye ihtiyacı olduğuna dikkat çeken saygın, yıllarca Kürt, Türk, Arap ve Çerkez kardeşlerimiz birliği ve beraberliği için değil de sürekli bir ayrıştırıcı içinde olan partiler ülkenin huzurunu kaçırmakta, bunu için 2012'de HÜDA PAR gibi bir parti kurma ihtiyacı duyduk. Biz bu partimizi kurarken sadece seçimden seçime çalışacağımız bir parti olmayacağımızı her zaman halkımızın yanında olacağımızı, sıkıntılarını dinleyerek çözüm arayışı içinde olacağımızın sözünü verdik. Elhamdülillah kurulduğumuz günden beri kapı kapı, esnaf esnaf, ev ev gezerek halkımızın sıkıntılarını ve şikayetlerini dinledik kiminin sıkıntısına çare olduk, kiminin sıkıntısını yüklendik çözemediğimiz yerde basın yoluyla yetkili mercilere ilettik. Açılışını yaptığımız partimizin 2012'den bu güne kadar halkımızın yanında olduğunu, halkımızda çok iyi biliyor. Bugün Van halkına sadece düşünüp onlar için hangi parti hayırlıysa ona oy vermelerini istiyorum. Her zaman halkının yanında olan İslam'ı referans edinen ve her bir ferdi ibadet eden, siz Van halkına hayrı tavsiye eden, gerçek manada adaletle muamele eden bir partimi yoksa sizi değerlerinizden ayıran bir partiye mi oy vereceksiniz karar Vanlının karar Van halkının. Eğer HÜDA PAR'ın yaptığı çalışmalarla oy hak ettiğini düşünüyorsanız gelin düşünce kalabalığından kurtulun size daha iyi bir hizmet suna bilmek için HÜDA PAR olun, HÜDA PAR 'a oy verin. Son olarak değerli Vanlı kardeşlerim yarın 18.06.2018, günü saat 16.30'da Patimizin Genel Başkanı Mehmet Yavuz'unda katılacağı büyük Van mitingine hepinizi davet ediyorum. Van halkı misafir perverliği ile bilinir tanınır gelin misafir perverliğinizi beşyol meydanında yeniden gösterin davetimize icabet edip HÜDA PAR'dan haberdar olun, hepimizin partisi olan HÜDA PAR halkının hizmetinde. Şeklinde konuştu.