İslami çalışmalarından dolayı cezaevinde bulunan Molla Muhammed Varol, geçtiğimiz günlerde vefat eden ağabeyi Muhammed Said Varol'un taziyesine katıldı.

İslami çalışmalarından dolayı cezaevinde bulunan Molla Muhammed Varol, İslam davası için yıllarını zindanlarda geçiren ve yaklaşık 7 yıldır gurbette hayatına devam edip elim bir trafik kazası sonucu vefat eden ağabeyi Muhammed Said Varol'un taziyesine katıldı.

İslami çalışmalarından dolayı uzun süre cezaevi ve gurbet hayatı yaşayan Molla Muhammed Said Varol, geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu vefat etmiş ve getirildiği Batman Asri Mezarlığı'nda defnedilmişti.

Cezaevinde bulunan kardeşi Molla Muhammed Varol, talebinin olumlu karşılanması üzerine 15 Haziran Cuma günü saat 09.30'da ağabeyinin taziyesine katıldı. Varol, geniş güvenlik önlemleri altında merkez Kültür Mahallesi'nde bulunan BATSO Taziye Evi'ne getirildi.

Babası Molla Emin, ağabeyleri Molla Beşir ve Molla Ahmet Varol, aile fertleri ile sevenleri tarafından karşılanan Varol, taziyeleri kabul etti.

Molla Muhammed Varol, izin süresi bittiğinden saat 17.30 sıralarında ailesinden ve taziyede bulunanlardan vedalaşarak ayrıldı. Vedalaşma sırasında duygulu anlar yaşandığı gözlendi.

Varol, 2015 yılında da vefat eden annesinin taziyesine birkaç saatliğine katılabilmişti. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)