Haber Merkezi
Semt pazarını ziyaret eden HÜDA PAR Van milletvekili adayı Emre Aycan, HÜDA PAR'ın, adaleti vazgeçilmez bir düstur olarak kabul ettiğini söyledi.

HÜDA PAR Van milletvekili adayı Emre Aycan, beraberindeki heyetle Tuşba ilçesinde bulunan semt pazarını ziyaret ederek, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için destek talebinde bulundu.
Toplumun tüm kesimlerinden olumlu yanıtlar aldıklarını belirten Aycan, 'Seçim çalışmalarımız kapsamında mahalle mahalle, ev ev dolaşıp halkımızdan destek talep ediyoruz. Bu minvalde bugün semt pazarındaki esnaflarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Üretici esnaf toplumun bereket kaynağıdır. Partimizin iktisat programından bahsettik, kaybolmuş umutları yeniden canlandı. Halkın geneli HÜDA PAR'dan yana umutlu. Zaten HÜDA PAR'ın programı, toplumların refahını, huzur ve güvenliğini esas alan; dil, din, ırk, örf ve kültürlerini zenginlik kaynağı olarak gören bir düzen amaçlıyor. Adaleti vazgeçilmez bir düstur olarak kabul eder.' ifadelerini kullandı.
Esnaftan yoğun ilgi gören Aycan, kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı esnafa teşekkür ederek semt pazarından ayrıldı.