Yunus Tuğrul-Van Olay
Urartu Kalkınma Sivil Toplum ve Diyalog Derneği (URARTU-DER) kentteki basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.
Madde bağımlılığına dikkat çekmek ve bu alanda önemli projeler hayata geçiren URARTU-DER uzun bir aranın ardından kentteki gazetecilerle bir araya geldi. İftar programında konuşan URARTU-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Kıpçak, basın mensuplarıyla bir araya gelmediklerinden dolayı aralarında bir kopukluk olduğunu söyledi.
KIPÇAK: KOPUKLUK VARDI
Kıpçak konuşmasında şunları söyledi: 'Uzun zamandır bir araya gelmeyi düşünüyorduk, ancak aramızda bir kopukluk vardı. Aramızdaki bu kopukluğu ramazan ayını da fırsat bilerek bir araya gelmeyi düşündük. Buraya katıldınız bizleri onure ettiniz. Daha iyi bir yerde sizleri ağırlamak isterdik. Şu aşamada elimizden gelen buydu. Katılımız için teşekkür ederim.'
'MEMLEKET İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
Derneklerinin amacı hakkında da konuşan Kıpçak, 'Bizim oluşum olarak tek bir amacımız var. Memleket için ne yapabiliriz bunu düşünüyoruz. Memleketimize katkı sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yaparken en önemli yol arkadaşımız olarak basın mensuplarını görüyoruz. Bu yüzden de sizleri yanımızda görmek bize destek veriyor. Hep birlikte memleketimiz için çalışacak ve bir şey yapacağız. Yeniden burada olduğunuz için teşekkür ediyorum.' Dedi.