Haber Merkezi

Peygamber sevdalıları van il kordinatörü recep karabulak 15 Nisan Pazar günü yapılan mevlid-i Nebi etkinliğine katılan bütün van halkına teşekkür etti.

Yapılan etkinliğe 10 binlerin katıldığına dikkat çeken karabulak; '15 Nisan 2018 Pazar günü Kale Miting alanında Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü tarafından organize edilen' Hz. Peygamber'i(sav) Anlama Ve Sünnetini Yaşama' etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da on binlerce peygamber aşığı katılmıştır.'dedi.

Güzel şehrimiz Van, Peygamber Efendimize olan bağlılık ve sadakatini bir kez daha gösterdi ve yenilediğini söyleyen karabulak sözlerini şöyle sürdürdü:

Van semaları salavat ve tekbirlerle inlemiş; bir kez daha o kutlu Nebi'nin ardı sıra gideceğini haykırmıştır. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak halkın sevgi ve muhabbetlerini kutluyoruz. Allah (cc) bu halkın sevgisini artırsın ve devam ettirsin.'

'EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PEYGAMBER ÂŞIKLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ'

Karabulak; 'Van mevlit etkinliği için yaklaşık olarak 2 aydır yapılan hazırlıklarda emeği geçen tüm Peygamber Sevdalılarından Allah(cc) razı olsun ve Peygamber Efendimizin şefaatine nail eylesin. Özellikle etkinlikte görev alan yüzlerce gönüllü bay ve bayan peygamber sevdalısından Allah(cc) razı olsun ve peygamber efendimizin sevgi ve muhabbetini kalplerine nakşetsin. Etkinlikte emeği geçen başta güzel mesajlar veren hatiplerimiz. İslami sivil toplum kuruluşları, peygamber sevdalısı özlem ajansın gönüllü sanatçıları ve mevlithanları, bu büyük organizasyonun sesini tüm insanlara ulaştırmak için gayret sarf eden duyarlı tüm basın mensupları, sağlık çalışanları, kayıp çadırı görevlileri, ücretsiz taşımacılık yapan servisler, kısacası maddi ve manevi katkı sunan herkesten Allah (cc) razı olsun.'şeklinde konuştu.'