​Peygamber Sevdalıları Platformu, organize ettiği 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliğine 'Peygamber'den (sav) Dersler' adlı kitabı ve anons araçları ile Van halkını davet etmeye devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye ve Avrupa'nın birçok yerinde her yıl düzenlenen Mevlid-İ Nebi etkinlikleri kapsamında Van'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliği adına dağıtılan kitap ve el ilanından sonra anons araçlarıyla gezilmedik davet edilmedik yer kalmıyor.

Yarın kale miting alanında saat 13.30'da gerçekleştirilecek Mevlit Etkinliği öncesi yapılan çalışmalarda her mahalle köy ve beldeye anons araçları sloganlarla halkı davet ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Van İl Koordinatörü Recep Karabulak 'Peygamber Sevdalıları Van il koordinatörlüğü olarak Pazar günü saat 13.30 da düzenleyeceğimiz Hz. Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama mevlit etkinliği için 30.bin kitap ev ev dolaşarak dağıtıldı 4.bin cam afiş şehrin çeşitli noktalarına asıldı. 80.bin el ilanı halkımızın etkinliğe gelmesi için dağıtıldı. Bugün ve yarın yani Cumartesi ve Pazar günleri 3 anons aracımız köy, ilçe, cadde ve sokak demeden etkinliğimize davet edecekler. İlimiz sınırları içeresinde 25 adet yol brandası astık. Tüm bu yapılanlar en başta Allah'ın rızasına nail olabilmek ve programa gelecek olan insanlarımıza Nebi'yi Zişan Efendimizin hayatlarından bize miras kalanları anlatabilmektir. O'nu anlar ve hayatımızın her alanına taşırsak sorunları kendiliğinden çözüldüğüne hep beraber şahit olacağız bu vesileyle Peygamber Sevdalısı Van halkını Pazar saat 13.30 da yapılacak olan Mevlit etkinliğine davet ediyoruz. 'şeklinde konuştu.(Yunus Tuğrul-VAN OLAY