Alaattin Güçlü-Yunus Tuğrul/Vanolay
HÜDA PAR İpekyolu İlçe Teşkilatı, esnaf ziyaretleri kapsamında çarşı esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarına kulak verirken aynı zamanda Pazar günü gerçekleşecek olan 2. olağan İl kongresine Van esnafını davet etti.
HÜDA PAR İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Oktuay ve beraberindeki heyet İpekyolu İlçesi çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve taleplerine kulak verdi, Oktuay esnafın sıkıntılarını dikkatle dinlerken aynı zamanda Vanlı esnafın 2. Olağan İl kongresine katılacaklarından memnun olacağını dile getirdi.
Esnafın sıkıntılarını dinleyen heyet, ziyarette HÜDA PAR Van İl Başkanlığı tarafından hazırlanan Van'ın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini içeren bir de kitapçık hediye etti.
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Oktuay; 'halk için HÜDA PAR seçimden seçime çalışan bir parti değil. Halkımıza ve değerli esnafımıza gidiyoruz sıkıntı ve sorularını dinliyoruz, bu hafta ki ziyaretimiz İpekyolu ilçesinde bulanan Türkoğlu sokağı oldu. Esnafımızı pazar günü yapacağımız 2. Olağan il kongremize davet ettik, Hizmet veren esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik, özellikle esnafımız ana caddeler 'deki hareketliliğin ara sokaklara yansımadığını bunun için gelirin, gideri karşılamadığını dile getirdiler. Vanlı esnafımız haklı olarak sokakların ışıklandırılmasını ve ara sokaklara bir çevre düzenlemesi talebinde bulundular. Bizim de gerekli olan mercilere ve kurumlara çağrımız, ara sokaklara bir el atılsın. Biz HÜDA PAR olarak 2012 de çizdiğimiz çizginin üzerinde yol almaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Van bizim için önemli Van halkı bizim için değerli .'ifadelerini kullandı.