Haber Merkezi
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van il ve ilçe başkanlıklarından oluşan heyetler bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. MÜSİAD Van il şube başkanlığı, İnsan ve Medeniyet Hareketi, Birlik Vakfı başta olmak üzere birçok kurum ve esnaf ziyaret edildi.

HÜDA PAR Van il başkanı Rasim Sayğın ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Van şube başkanlığına seçilen Ertuğrul Balibay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayğın Bey, samimi ve faydalı bir sohbet havasında geçen görüşme Van ve ülkemize dair konuların konuşulduğu faydalı bir ziyaret oldu, MÜSİAD Van il başkanlığına seçilen Ertuğrul bey’i tebrik ediyoruz, Allah hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin, Van’ımıza hayırlı olsun, dedi.

HÜDA PAR Edremit İlçe başkanı Fetullah Botan ve beraberindeki heyet Edremit merkez camii esnafını ziyaret etti. Ziyarette; özellikle seçim ittifakını merak eden ilçe esnafı, bir ittifakta bulunarak mecliste HÜDA PAR'ı görmek istediklerini belirtiler. Ayrıca havaların ısınmasıyla birlikte, dışarıya müşterileri için belirlenen sınıra kadar masa kurmak istediklerini ancak şimdilik kendilerine bu konuda izin verilmediğini söylediler. HÜDA PAR yetkilileri sorunun çözümüne hassasiyetle eğilip çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
HÜDA PAR İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Oktuay ve beraberindeki heyet haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında Evkur ve spotçular esnafını ziyaret etti. İkinci el ve sıfır ev eşyası satışı yapan esnaflar ziyaretten çok memnun oldukları ifade edip, sorunlarını başkan Oktuaya iletti. Ziyaretlerde esnafın sorunlarıyla birlikte HÜDA PAR’ın deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar, Van’a yerleşen depremzedeler için yapılan çalışma ve yardımların konuşulduğu ziyarette, HÜDA PAR’ın seçim stratejisi hakkında da bilgiler veren Oktuay, Seçime her zaman hazır olduklarını, seçim odaklı değil, sürekli sahada aktif çalışma yürüttüklerini, seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
HÜDA PAR Tuşba ilçe başkanı Nedim Songül ve İl başkan yardımcısı Emre Aycan’ın da katıldığı heyetler, Oto sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyarette parti programını anlatan Songül, aynı zamanda sanayi esnafının talep ve sıkıntılarını da dinledi. Esnafın sorunlarını önemsediklerini ifade eden Songül, uzun bir zamandır neredeyse her hafta oto sanayi sitesi esnafını ziyaret edip, sorunlarını yetkili mercilere bildiriyoruz, sorunların çözümü için takipçi olmaya devam edeceğiz, dedi.