Felaketin ilk gününden üye ve gönülleriyle tüm imkanlarını seferber ederek anlatmaya devam eden Umut Kervanı Vakfı, dağıttığı gıda Deprem kolileri ile binlerce ailenin tencerelerinin yükselmesine vesile oluyor.

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günlerden itibaren yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden hayır zararın deprem bölgelerine insani yardım ulaştırma çalışmasına devam ediyor.

İlk saatlerinden beri faaliyetlerine aralıksız devam eden Umut Kervanı Vakfı, deprem bölgelerine battaniye, çadır, soba, sıcak giyim Deprem yemek ve temel ihtiyaçların bulunduğu yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

"Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da çalışmaları ile takdir toplayan Umut Kervanı Vakfı, dağıttığı gıda kolileri, atıştırmalık ve ekmek paketi yardım ile binlerce ailenin sofrasına kurulmasına vesile oluyor.

Yaptıkları tatiller hakkında İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Adıyaman Temsilcisi Mahmut Yıldırım, "Bugün bine yakın dostlarımıza gıda ve atıştırmalık dağıttık. kolilerimiz hazırlanmaktadır. Atıştırmalık kolilerimizin içinde de çikolata, kek, meyve suyu, süt gibi ürünlerle destekleyerek yardımlarımıza devam etmekteyiz. Ayrıca ekmek yönetimimiz da devam etmektedir. kullanım kullandı. (İLHA)