SİYASET

Kahramanmaraş merkezli depremin enkazında vatandaşların çıkarılması için insanüstü çaba gösteren herkese teşekkür eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Sosyal medya Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yapıcıoğlu, yaşanan can kayıplardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yapıcıoğlu, “Enkaz altındaki vatandaşlarımızın sağ salim çıkarılması için çabalayan herkese başarı dileklerimle birlikte ortaya koydukları insanüstü çaba için teşekkür ederim. Rabbim enkaz altındaki yakınlarından güzel haberler bekleyenleri sevindirsin. Yaralarımızı birlikte saracağız.” diyerek birlik mesajını verdi.

Paylaşımın devamında Yapıcıoğlu, can kayıplarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Can kaybı maalesef 5 bin 434'e yükseldi. Açıklanan yaralıların sayısı ise 31 bin 777. Vefat eden kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yakınları vefat edenlere başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.” temennisinde bulundu. (İLKHA)
https://ilkha.com/siyaset/huda-par-genel-baskani-yapicioglu-yaralarimizi-birlikte-saracagiz-313350