Anne sevgisinin, sevgilerin en güzeli ve en yücesi olduğunu belirten İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, anneliğin iyilik, doğruluk, güzellik demek olduğuna dikkat çekti.

Canlarından can katarak varlığımızın kaynağı olan, dünyamızı zenginleştiren annelerimizin ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimiz olduğunu anımsatan Aydın, "Hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan annelerimiz, sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır. Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı, en mutlu anlarımızda olduğu gibi en zor günlerde sığındığımız tek kapı olan annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar. Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil her gün sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız." dedi.

Aydın, "Bu duygularla, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ahirete intikal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)