Van'ın İpekyolu ilçesindeki faaliyet gösteren iki ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Van emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 22 Temmuz 2018 günü İlimiz İpekyolu İlçesi Şerefiye Mahallesinde faaliyet gösteren iki ayrı markette meydana gelen İş Yerinden Hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak;

Müdürlüğümüz İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevlilerimizce; olayların şüpheli/şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapmasında, olayların faili olan T.Y., S.Y. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar ve olayda kullanmış oldukları 65 plakalı araç ile birlikte yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli şahısların üstlerinde ve araçta yapılan aramada; 1 Adet Tabanca, 1 Adet Şarjör, 6 Adet Fişek, 1 Adet Pompalı Tüfek, 3 Adet Cep Telefonu ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan T.Y., S.Y. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar için haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlar tarafından S.Y. ve M.A. Adli Kontrol Kararı İle Serbest, T.Y. ise Tutuklanmıştır.(İLKHA)