Haber Merkezi
Belvan Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nden Kocaeli dostluk parkında mevcut kafeterya 45 ay kiraya verilecek.
Basın ilan kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Belvan Ulaşım San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne ait olan Kocaeli Dostluk Parkında mevcut Kafeterya yapısı ve Kafeterya alanı 45 ay süre ile kiralanması/işletilmesi ihalesi 30/09/2021 Perşembe günü saat 10.00‘da yapılacaktır.
Kiraya verilecek yerlerin, muhammen bedelleri, geçici teminatları, ihale tarihi, saat ve miktarı gibi bilgiler aşağıda yazıldığı gibidir.
Kocaeli Dostluk Parkında mevcut Kafeterya yapısı ve kafeterya alanı
İhale Komisyonun huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile kiralanması/işletilmesi ihalesi.
Van ili, İpekyolu İlçesi, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi, Özdemir Sokak Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Hizmet Binası Kat: 2, Encümen Toplantı Salonu

Geçici Teminat, tahmin edilen 45 (Kırkbeş) aylık kira bedelinin %3’ü olup yukarıda belirtilmiş miktar tutarındadır.
Kesin Teminat, üzerine ihale kalan isteklinin son teklif ettiği 45 (Kırkbeş) aylık toplam bedelinin %6’sı oranında alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda link’te yer almaktadır.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/852193/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/kocaeli-dostluk-parkinda-mevcut-kafeterya-45-ay-kiraya-verilecektir