Alaattin Güçlü/Vanolay
HÜDA PAR Van İpekyolu teşkilatı, 2 Ağustos’ta Bostaniçi Mahallesinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Bostaniçi’nde meydana gelen selde evleri sular altında kalan Bostaniçi TOKİ sakinleri mağdur olduklarını, Sel’in meydana gelmesinden sonra Kaymakamlığın kendilerini ziyaret ettiğini ve mağduriyetlerinin giderileceğinin sözünü verdiklerini ifade ettiler.
HÜDA PAR İpekyolu ilçe teşkilatı olarak yapılacak olan çalışmaların takipçisi olacağımızı ve mağduriyetlerin giderilmesini talep ediyoruz. Bundan sonra oluşabilecek herhangi bir sel durumunda, tekrardan mağduriyet yaşanmaması için gerekli çalışmaların ve tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Gözlemlediğimiz kadarıyla bodrum ve giriş katlarını sel suları basmış ve birçok ev kullanılamaz halde, yine bununla birlikte ev eşyalarının birçoğu kullanılmaya elverişli değil, temizlik çalışmaları kısmi olarak yapılmış, fakat tam anlamıyla sel sularının izleri henüz silinmemiş.
HÜDA PAR İpekyolu ilçe teşkilatı olarak halkımıza geçmiş olsun dileğinde bulunuyor, gerekli çalışmaların ivedilikle yapılmasını talep ediyoruz.