Alaattin Güçlü/ Van Olay
Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı "Bir Yetimi de Sen Giyindir" kampanyası çerçevesinde hayırseverlerin de desteğiyle yüzlerce yetim çocuğa bayramlık elbise aldı.
Hayırseverlerin yardımlarını yetimlere ulaştıran Yetimler Vakfı Van Temsilciliği yetkililerinden Erkut Özbey, bayram öncesi yüz yetim çocuğu giydireceklerini söyledi.
Yetimler yararına birçok kampanya ile adından sıkça söz ettiren Yetimler Vakfı, geçmiş yıllarda başlattığı "Bir Yetimi de Sen Giydir" kampanyası çerçevesinde Van'da bulunan bir mağaza da yüz yetim çocuğa bayramlık aldı.
Yetimler Vakfı Van temsilciliği yetkililerinde Erkut Özbey, Aileleriyle birlikte mağazada bayramlık kıyafet alan yetim çocuklara, Yetimler vakfı Van temsilciliği gönüllüleri de yardımcı oluyor dedi. Özbey Kurban bayramı öncesi 100 yetim çocuğu giydireceklerini, Ayrıca giyim mağazasının sahiplerinin aracılığı ile 40 çocuğa ayakkabı yardımında bulundukları söyledi.
Kurban Bayramı'nda özel olarak, diğer zamanlarda ise her gün yetim ve muhtaç aileler için yardım çalışmaları yaptıklarını ve bu çerçevede yardımlarına devam edeceklerini belirten Erkut Özbey, hayırseverlere bağış noktasında duyarlılık göstermeleri çağrısında bulundu.
Yetimler Vakfı Van Temsilciliği yetkililerinden Özbey, özellikle Kurban Bayramının yaklaştığı bu günlerde hayırseverlere yardım noktasında daha hassas olmaları çağrısında bulunarak giyim yardımında bulunan hayırseverlere de teşekkür etti.