Haber Merkezi
Mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihale usülü ile satılacaktır.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Kamu Konutunun 2886 sayılı Kanununun 45. Maddesine göre satış ihaleleri Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürü odasında (Erenkent Mah. Yeni Toki 1. Cadde No:18 Edremit/ VAN) toplanacak komisyon huzurunda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır. (Covid-19 virüs ile mücadele kapsamında Dezenfekte ve sosyal mesafe kurallarına uygun oturma düzeni sağlanarak, maske takma zorunluluğu bulunmaktadır.
İhaleye ilişkin şartname, mesai saatleri dahilinde Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde (Milli Emlak Müdürlüğü) bedelsiz olarak görülebilir.
İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin D.İ.K. 37 inci maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin İhale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Postada meydana gelecek gecikmelere kabul edilmeyecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda link’te yer almaktadır.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/807186/emlak/konut/mulkiyeti-hazineye-ait-tasinmaz-milli-emlak-mudurlugu-tarafindan-ihale-usulu-ile-satilacaktir-