İpekyolu Belediyesi, Ramazan Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere bayram şekeri dağıtımı yaptı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları ile gerçekleştirilen şeker dağıtımı, kırsal mahalleler başta olmak üzere, kent merkezinde de gerçekleştirildi.

video

Coronavirus salgını nedeniyle tam kapanmanın yaşandığı ülkede, İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, içerisinde bayram şekeri, çikolata ve kolonyadan oluşan bayram hediyesi paketleri dağıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman ve Birim Müdürü Necmettin Akarslan’ın da katıldığı şeker dağıtımları, kapı kapı dolaşılarak yapılıyor. Hayata geçirdikleri projelerle sosyal Belediyeciliğin iyi bir örneğini oluşturmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, “İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda şeker, çikolata ve kolonyadan oluşan hediye paketlerimizi günlerce öncesinden hazırlayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladık. Bizleri hoşgörüyle karşılayan vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımızın hayırlı ve güzel bayramlar geçirmesini diliyorum.” dedi.(İLKHA)