Van'ın İpekyolu ilçesinde, 2006 yılında kendisine ait ticari takside tabanca ile öldürülen M.S. isimli sahsın katili yapılan detaylı inceleme sonucu tespit edilerek tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince; faili meçhul kalmış eski dosyalar, kurulan özel ekip tarafından tekrar incelenmiş, faili meçhul dosyalar üzerinde yapılan titiz çalışmalarda 2006 yılında ilimiz İpekyolu ilçesinde kendisine ait ticari taksi içerisinde tabanca ile öldürülen M.S. isimli şahsın olay şüphelileri, olay yerinde tespit edilen parmak izi ve bir damla kan ile tespit edilmiş, yapılan teknik takip, kamera ve sokak çalışmaları sonucunda Cinayet Büro Amirliği görevlileri ve Özel Harekât ekiplerince değişik adreslerde yapılan eş zamanlı operasyonla E.P, S.P, A.P ve Ş.P isimli şahıslar yakalanmışlardır." denildi.

video

Açıklamanın sonunda, emniyet sorgularının ardından çıkarıldığı adli makamlar tarafından E.P'nin tutuklandığı, S.P, A.P ve Ş.P'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. (İLKH