Van'da uyuşturucu madde ve sahte para ele geçirilirken, olayla ilgili iki kişinin tutuklandığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; ‘Torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik ilimiz İpekyolu ve Edremit ilçelerinde yapılan çalışmalarda; İpekyolu ilçesinde, K.C. isimli şahıs E.B. ve M.B. isimli şahıslara satış yaptığı esnada yakalanmış, şahsın yapılan üst aramasında; 14 beste halinde 11.6 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak K.C. isimli şüpheli 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adli işlemleri devam etmektedir.

Edremit ilçesinde ise uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen C.B. ve K.D. isimli şahısların üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 482,14 gram metamfetamin, 2.77 gram eroin, 1.08 gram esrar maddesi, 2 adet lyrica hap ve 4 bin 205 TL para ele geçirilmiş" denildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan C.B. ve K.D. isimli şüpheli şahısların "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.