Haber Merkezi
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisine,'Yerli Malı Haftası' etkinliğinde yedikleri yiyeceklerden dolayı mide bulantısı ve halsizlik şikayetiyle gelen 30 öğrenciye acil servis doktorları müdahale etti
.

Dün okulda düzenlenen'Yerli Malı Haftası' etkinliğinde yedikleri yiyeceklerden dolayı mide bulantısı ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırılan 30 ilkokul öğrencisi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ekibinin başarılı müdahalesiyle, öğrenciler evlerine taburcu edildi.

Öğrencilere hemen müdahale edip, taburcu eden Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisidoktorlarına teşekkür eden Opr.Dr.Heybet Semur,acil servis hizmetinin fedakarlık,sabır ve emek isteyen bir hizmet olduğuna dikkat çekti.

Zehirlenme vakasıyla gelen öğrencileri tedavi eden SB.SBÜ.Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servis Doktoru Tayyar Tarcan daha sonra yaptığı açıklamada, 'İşimizi seviyoruz dolasıyla insanları seviyoruz.

Bize gelen her vaka önemlidir, hele ki çocuk hasta söz konusu ise daha hassas olmak gerektiğinin bilincindeyiz.Çocuk hastalarımız, ailelerinin kıymetlileri oldukları gibi bizlerin, hastanemizin ve ekibimizin de kıymetlileridirler. Yeri geldiğinde nazlarını, ağlamalarını çekmek, biz abileri ve ablalarına da düşmektedir.Bizler önemli ve aynı zamanda hayırlı bir hizmet sunduğumuzu unutmuyor, her daim bunun farkındalığıyla hizmetlerimizi sunuyoruz.

Çocuk Acil Servisi Ekibimizin oldukça güçlü olduğuna inanıyorum. Çünkü acil servis hizmeti bir ekip işidir. Bu gün burada ekipçe 30 kişilik toplu bir vakayı yönettik.Ekibime teşekkürlerimi sunuyor ve kendileriyle çalışmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.' dedi.

SB.SBÜ.Van EAH Çocuk Acil Servisi Doktoru Tayyar TARCAN ve ekibi,kendilerine müracaat eden hastalara gösterdiği yakın ilgi ve güler yüzleriyle hastalarının beğenisini kazandı ve kazanmaya devam ediyor.