İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı giriş (sözlü) sınavına girmeye hak kazananlara ait kesin değerlendirme sonuç listeleri ve günlü katılım listeleri açıklandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan duyuruya göre, Bakanlığın merkez teşkilatı emrinde boş bulunan 30 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosuna giriş (sözlü) sınavına katılmaya hak kazanan adaylara ilişkin “kesin değerlendirme sonuç listeleri ile günlü katılım listeleri” açıklandı.

Duyuruya göre 2020 ve 2021 yılı için 30 Dernekler Denetçi Yardımcısı alınacak. Adaylar 09 - 10 - 11 Aralık 2020 tarihlerinde sabah ve öğlen olmak üzere sınava katılacaklar.

Günlü Katılım Listelerinde isimleri belirtilen ve sözlü sınava katılacak adayların, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 3'üncü kat konferans salonunda, belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden (TC. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak ve hak talebinde de bulunamayacaklar.


Sınav İlanı

Günlü Katılım Listesi

Kesin Değerlendirme Sonuç Listesi (İLKHA)