Haber Merkezi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İpekyolu Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Emin Bilmez, İpekyolu Belediyesi konferans salonunda muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda muhtarlardan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak, talep ve önerileri dinleyen Sayın Vali Bilmez Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı muhtarlar toplantılarının yerelde de devam ettirildiğini belirterek vatandaşlarımızın taleplerini kamu kurum ve kuruluşlarına ulaştırıp çözüm bulmada muhtarlarımıza çok önemli görevler düştüğünü vurguladı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk de, merkez ve kırsal mahallelerde şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, 'Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Öncelikli hizmetlerimizi muhtarlarımızdan gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. İlçe genelinde en kılcal yolları bile asfaltlayıp, kilit parke taşı döşeyerek çamurlu yol bırakmadık. Temizlik ve çöp konusunda ciddi anlamda çalışmalar yürüttük. 11 adet butik sokağı vatandaşlarımızın hizmetine sunarak birçok sosyal ve kültürel çalışmaya da imza attık' dedi.

Soru cevap halinde devam eden toplantıda muhtarlar da mahalleleri ile ilgili talep ve ihtiyaçlarını dile getirdiler.

Programa İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İl ve İlçe protokolü, İpekyolu Belediyesi birim amirleri ile İpekyolu ilçe muhtarları katıldı.