Haber Merkezi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile birlikte Van’a geldi. Yapımı devam eden Van Emniyet Binası kompleksi ziyaretinde bulunan ve yüklenici firmaların yetkililerinden bina hakkında bilgiler alındı.

Yapımı devam eden Van Emniyet Müdürlüğü Kompleks binasını incelemelerde bulundu. Binada kullanılan malzemeler tek tek incelendi ve bakıldı. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, defalarca teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirildi.

Van Emniyet binası kompleksini üstlenen firma yetkilileri tarafından bilgiler alan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Doğu şirketler gurubuna ve Ön-ne İnşaat yetkililerine bu kadar özverili ve güzel yapımlarından dolayı teşekkür etti.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Yapımı devam eden Van Emniyet Binası Kompleksi gezisi sonrası yüklenici firma olan Doğu şirketler gurubuna ve Ön-ne İnşaat yetkililerine kısa zamanda bu kadar güzel işler başardıklarından dolayı teşekkür ettikten sonra ayrıldı.

Programda yer alan;

Emniyet Genel Müdürü Aktaş’a Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, Van ziyaretinde Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Seyidoğulları, Havacılık Daire Başkanı Uygar Elmastaşı, Terörle Mücadele Daire Başkan Vekili Hasan Yiğit ve İnşaat Emlak Daire Başkan Vekili Ahmet Nehan Poçan eşlik etti.