Haber Merkezi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan Ramazan Bayramı dolayısıyla, sabahın ilk saatlerinde nöbetçi personellerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Corona Virüsü nedeniyle maske ve sosyal mesafe önlemleri alınarak yapılan bayramlaşmada, bayramda nöbetçi olarak mesai yapan personellerin bayramını kutlayan Genel Müdür Kaplan, Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan Makine İkmal Garajı ile 1 ve 2 Nolu Su depolarında gerçekleşen bayramlaşmada yaptığı konuşmada, ülkenin Corona Virüsü salgınından dolayı olağan üstü bir durum yaşadığını ve eski bayramların da maalesef yaşanmadığını söyledi. Ancak bu durumda bile halkın sıkıntı yaşamaması için her türlü fedakarlığı yapan, sahadaki başarının mimarları çalışanların takdire şayan çalışmalar yaptığına dikkat çeken Kaplan, "Hükümetimizin aldığı yerinde tedbirlerle ülkemiz çok yakında normale dönecektir. Bu zor günlerde büyük emek harcayan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum" şeklinde konuştu.

VASKİ Makine İkmal Garajında yapılan bayramlaşma törenine Genel Müdür Yardımcıları Abdulvahap Gezgen ve Emre Eşme, Daire Başkanları, Birim Müdürleri ve görevli personeller katıldı.