Haber Merkezi

Son yılların en fazla yağan kar yağışı, Van Büyükşehir belediyesi ve Van Su Ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ)ekiplerini hareke geçirdi.

Kardan dolayı Kapanan yolların açılması için Büyükşehir Belediyesi ekiplerine il merkezi ve ilçelerde Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) ekipleri de destek veriyor

Karın etkisini artırdığı anda ekiplerin karla mücadeleye hazır olması talimatı veren VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, tüm ilçelerde çalışan personel ve iş makinelerini teyakkuza geçirdi.

Genel Müdür Yardımcıları koordinatörlüğünde Daire Başkanlıkları ekip ve araç desteği için harekete geçerek, karla mücadeleye ekiplerin tam kadro katılması sağlandı.

VASKİ, kent merkezi ve ilçelerde tam kadro sahada görev yaparak yolların ve kaldırımların kardan temizlenmesine büyük katkı verdi. Karla mücadele için ekiplerin seferber edildiği kent merkezinde 12 adet kepçe, 10 adet kamyon ve 48 personelle ile karla mücadeleye destek verildiği açıklandı.

VASKİ ekipleri ilçelerin tümünde de ise yine karla mücadelede aktif çalışarak hizmetlerin aksamaması için desteğini sürdürüyor.