Haber Merkezi
HÜDA PAR Van İl Başkanlığı esnaf ziyaretleri kapsamında kentte hizmet veren kurumsal firmaları ziyaret etti.
HÜDA PAR Van İl Başkanlığı adına ziyaretleri İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet gerçekleştirdi.
Her hafta rutin olarak yapılan esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden HÜDA PAR esnafın sorunlarıyla yakından ilgileniyor. İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet, ilde hizmet veren kurumsal firmalara yaptıkları ziyaretlerde kentin gündemine dair önemli konulara değindi.
Yapılan ziyarette esnafların sorunlarını dinleyen Tasan, “Van’ın acilen modern ve ihtiyaçları karşılayacak düzeyde bir otogara ve modern bir stadyuma ihtiyaç var. Bu güne kadar birçok kez otogar yapımı için sözlerin verildi, ancak bu güne kadar hiçbir sözün yerine getirilmedi”. İfadelerini kullandı.
Tasan, “Verilen boş vaatlerle Van halkı aldatılıyor, kandırılıyor. Biz, HÜDA PAR olarak yaptığımız çalışmalarımızda sürekli olarak değindiğimiz bir husus vardı. ‘Asla yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermeyecek ve halkımızı aldatmayacağız’ diyorduk. Bu ifadeleri kullanırken altını çizdiğimiz hakikat işte tamda buydu. Her seçim döneminde siyasiler yapamayacakları işlerin sözünü verir ve halkımızı aldatarak adeta insanların daha iyi bir yaşam haklarını gasp etmektedirler. Biz bunu siyaset olarak görmüyoruz. Bu Vanlıları aldatmaktır. Halkımıza bir kez daha belirtmek isterim ki; bu kentin güzel günleri onların ellerinde, kendi elleriyle kendilerine eziyet etmesinler.” dedi.