Haber Merkezi
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi ziyaret etti.
Yoğun bir tempo içerisinde belediye hizmetlerini yürüten, öte yandan daha modern bir Edremit için projelerin hayata geçmesi yönünde yoğun bir çaba sarfeden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine de aralıksız devam ediyor.
Beraberinde Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi
Doç. Dr. Sebahattin Çelik’le İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi makamında ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kurumlar arası diyaloğun öneminden söz etti.
Tüm kurumlarla birlikte uyum içerisinde başarılı çalışmalar yapmak istediklerini belirten Başkan Say, eğitim kurumlarının Van’ın ve Edremit’in gelişiminde önemli bir yeri olduğunu belirtti.
Ziyarette, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapılması planlanan anaokulu ve eğitimin iş işleyişi ve denizcilik lisesinin yerleşkesi konusunda fikir alışverişi yapıldı.
Başkan Say ve Başhekim Çelik’i ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, yapılacak çalışmalarla Van’ın güzide ilçelerinden olan Edremit’in daha iyi yerlere gelmesini arzu ettiklerini kaydetti.