Haber Merkezi

Van'ın Gürpınar Belediyesi tarafından mahalle içi yolların kilit parke yapılması çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Cevizalan Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yetkililerden bilgi alarak işçilerle bir süre sohbet etti.

İlçenin farklı noktalarında devam eden kilitli parke çalışmalarının kış aylarına girmeden bitirilmesi talimatı veren Başkan Tanış, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi.

Yerel seçimler öncesi vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Başkan Tanış, "Yerel seçim sürecinde mahalle içi yollarımızın kötü durumu beni derinden etkilemişti. Hamdolsun görevi devir aldığımızdan bu yana geçen yaklaşık 6 aylık süreçte yol yapım çalışmalarına ayrı bir önem verdik. İlçemizin bir çok farklı noktasında yeni yollar yapıyoruz.Toz ve çamurdan geçilmeyen mahalle içi yollarımız bugün parke taşı ile döşeniyor. Yıl sonuna kadar 110 bin metrekare parke taşı çalışmasını tamamlayacağız. Sezon bitmeden bu yıl 40 bin metrekare daha yapmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için daha fazla gayretle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.