Haber Merkezi
Gürpınar Belediyesi çarşı merkezinde asfalt çalışmasına başladı.

Gürpınar Belediyesince başlatılan yol çalışmaları ilçenin birçok mahallesinde aralıksız devam ediyor.

En ücra mahalle ve mezralardaki yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, bir yandan parke taşı döşeme işlemlerini yürütüp bir yandan da yollarda sıcak asfalt çalışması yaparak vatandaşın hizmetine sunuyor.

İlçede yıllardır çözüme kavuşturulması beklenen sorunlara kalıcı çözümler üreten belediye, Cumhuriyet Caddesi’nde asfalt çalışmasına başladı.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın talimatıyla başlatılan çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Tanış, vatandaşların sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkânlarını seferber ettiklerini kaydetti.

Bu anlamda ilçede dört bir koldan çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Başkan Tanış, “Mahallelerimizde kalıcı hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bazı sokaklarda asfaltlama bazı mahallelerimizde ise kilitli parke taşı çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sezon boyunca özellikle stabilize yol yapım ve reglaj çalışmalarına ayrı bir önem verdik. Hamdolsun vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri bizzat yerinde tespit ederek, plan ve program yapıp, bu talepleri tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Bu anlamda özellikle sahada hummalı bir çalışma içerisinde olan ekibimize teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayret içerisinde Gürpınarımıza hizmet etmek bizler için bir onurdur" ifadelerini kullandı.