Haber Merkezi
Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret etti.
Beraberinde Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ile ziyarette bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Başkan Özhaseki ile Edremit ve belediyecilik hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bazı gezi ve toplantılara katılmak üzere Ankara’da bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Başkan Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Başkan Özhaseki’ye Edremit ile ilgili projelerini ve düşüncelerini paylaşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Say, Özhaseki’yi de Edremit'e davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Özhaseki ise, Başkan Say’a ve Başkan Akman’a teşekkür etti. Belediyecilikteki tecrübelerinden de söz eden Başkan Özhaseki Van’dan da övgü dolu sözlerden bahsetti.
Gündem ile ilgili konular başta olmak üzere bir çok konunun konuşulduğu ziyaret Başkan Say’ın Başkan Özhaseki’ye Edremit’e özgü Zerrinkadeh Çiçeği’nin bulunduğu tabloyu hediye etmesi ve hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.