Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet, İpekyolu ilçesinde esnafları ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR’ın Esnaflara Yönelik süreklilik arz eden ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına girmesinden çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, parti olarak yapmış oldukları ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntılarını yerinde incelemek amacıyla yapılan ziyaretlerin çok verimli olduğunu belirtti.

Tasan, esnafın sıkıntısına kulak verdiklerini ve esnafın taleplerini ilgili yerlerle paylaşmak için not aldıklarını belirterek, “Esnafın Hali İç Açıcı Değil, Gördüğümüz genel veya özel aksaklık teşkil eden sorun ve sıkıntıları not alıyor, gerekli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimizde konuların muhatapları ile görüşüp çözümü noktasında irade ortaya koyuyoruz dedi. Van esnafı bizden memnun ve bizde bu memnuniyetin devam etmesi ve sorunların çözümü için yoğun bir çaba içerisindeyiz dedi.

Esnaflara yönelik yapılan ziyaretleri kapsamında Van Olay gazetemizi de ziyaret eden Tasan, Son dönemde elektrik, doğalgaz ve petrol ürünlerine gelen zamlardan dolayı esnafın çok sıkıntıda olduğunu fiyatların sürekli yükselmesinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını söyledi. Hükümetin dövizdeki yükselişi kontrol altına alamaması üretici firmalar için çok ciddi riskler barındırıyor dedi.