Siyonist işgal rejiminin Batı Yaka bölgesindeki baskınları ve alıkoymaları sürüyor. Bugün sabahın erken saatlerinden başlayarak gerçekleştirilen baskınlarda 23 Filistinlinin daha alıkonuldu.

İşgal rejiminin Batı Yaka'daki muhtelif bölgelere yönelik olarak düzenlenen baskınlar esnasında 23 Filistinliyi alıkoyarken, evlerde yoğun aramalar yaptığı ve eşyalara da zarar verdiği bildirildi.

Alıkoymaların daha çok Kudüs'ün kuzeyindeki Ramallah bölgesinde yoğunlaştığı, Ramallah'ın kuzeyindeki Kuber beldesinde 9 Filistinlinin alıkonulduğu bildirilirken, bir Filistinli de Ramallah'ın batısındaki Safa beldesinde alıkonuldu. 2 kişi Ramallah'ın kuzeyindeki Aynu Kayniya beldesinden alıkonulurken, bu şehrin batısındaki Kefer Ayn'dan da 2 Filistinli daha alıkonuldu.

Ramallah şehrinin aşağı tarafından bir, kuzeydeki El-Bire şehrinden de bir kişi alıkonuldu.

Alıkoymalar aynı zamanda kuzeydeki Selfit şehrine de uzandı. Yine Cenin'in güneybatısındaki Kıyatiye beldesinde de alıkoymalar oldu.

Nablus'un Salim beldesinde bir Filistinli alıkonulurken, bir diğer Filistinli de işgal altındaki Kudüs'ün doğusundaki Ebu Dis beldesinde alıkonuldu.

Böylece, bugün sabah erken saatlerde başlayan ve hız kesmeden devam eden siyonist baskınlarda, mukaddes belde Kudüs ve civarındaki bölgelerde toplamda 23 Filistinli işgalciler tarafından alıkonulmuş oldu. (İLKHA)