HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için İstanbul İl Başkanlığında kabul edilen taziye ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

İhvanı Müslimin ve Cemaati İslami yetkililerinden oluşan birer heyet, geçtiğimiz cuma gecesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için HÜDA PAR'a taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul İl Başkanlığında devam eden taziye ziyaretleri, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin tarafından kabul edildi.

İhvanı Müslimin Şura Meclis Üyesi Mithad El Haddad, Mursi dönemi milletvekillerinden Sabır El Futtuh, Seyyid El İzzeddin ve Muhtar El Aşiri'den oluşan İhvanı Müslimin heyeti HÜDA PAR'a taziye ziyaretinde bulundu. Heyet, başta tüm Mısır halkı olmak üzere İhvanı Müslimin adına merhum Mehmet Yavuz'un ailesine ve HÜDA PAR camiasına taziyelerini sunarak, acılarını kendi acıları gibi paylaştıklarını ifade ettiler.

İhvanı Müslimin yetkililerinin ziyaretinin ardından bir ziyaret de Cemaati İslami yetkililerinden geldi. Cemaati İslami Dış İlişkiler Yetkilisi İslam El Ğamri ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığına gelerek taziyelerini sundular.

Taziyede konuşan İslam El Ğamri, İslam davası için çalışarak bu yolda ölenlerin şehitlerin mertebesine ulaştıklarını, bu minvalde Mehmet Yavuz'un da şehid sayıldığını söyledi. Ğamri, sosyal medyada yaptıkları araştırma sonucunda merhumun farklı kesimler tarafından çok sevilen ve saygı duyulan birisi olduğunu gördüklerini ifade etti. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)