IKBY'nin başkenti Erbil'de HÜDA PAR temsilciliğine taziye ziyareti gerçekleştiren Komela İslamiyi Kurdistan ve KDP'nin kanaat önderinden Şêx Talip Mêrgesorî, Mehmet Yavuz'a Allah'tan rahmet, HÜDA PAR'a sabır temennilerinde bulundu.

Irak Kürdistan Bölgesi Yönetiminin başkenti Erbil'de HÜDA PAR temsilciğine taziye ve bayram ziyaretler devam ederken, HÜDA PAR Erbil Temsilciliği de Irak İslam Partisi (IIP) ve Türkmen Bağımsız Hareketi (TBH)'ne ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için taziyelerini iletmek üzere HÜDA PAR Erbil Temsilciliğini ziyaret eden Komela İslamiyi Kurdistan (Komel) Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haci Hêmin ve KDP'nin kanaat önderinden Şêx Talip Mêrgesorî, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve dava arkadaşlarına sabırlar diledi.

Komela İslamiyi Kurdistan (Komel) ve KDP'nin kanaat önderinden Şêx Talip Mêrgesorî'yi, HÜDA PAR Genel İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın ve Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın karşıladı.

Kurdistani heyetler, rahmetli Yavuz'un vefatıyla derin üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, Yavuz'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve HÜDA PAR'a sabırlar diledi. Heyetler ayrıca Kurban Bayramı vesilesiyle HÜDA PAR camiasının bayramını tebrik etti.

HÜDA PAR Genel İstişare Kurulu Başkanı Aydın da, Kurdistani heyetlere ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, bayramlarını tebrik etti.

Irak İslam Partisi ve Türkmen Bağımsız Hareketi'ne ziyaret

Diğer yandan HÜDA PAR Erbil Temsilciliği de bayram ziyaretleri kapsamında, Irak İslam Partisi (IIP) ve Türkmen Bağımsız Hareketi (TBH)'ne ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR heyetini, Irak İslam Partisi (IIP) Genel Başkanı İyad Samarrai ve Türkmen Bağımsız Hareketi (TBH) Genel Başkan Kenan Şakir Üzeyirağalı karşıladı.

Görüşmelerde merhum Yavuz'un ruhuna Fatiha okunurken, Kurban Bayramı vesilesiyle de karşılıklı bayram tebrikleri sunuldu. (Ramazan Casuk-İLKHA)