Yahudi işgalciler bu sabahın erken saatlerinde Beytlahim'in çeşitli bölgelerinde Filistinlilere ait evlere ve araçlara saldırdı.

Elde edilen bilgilere göre, Yahudi işgalciler Beytlahim'in doğusunda yer alan Tegu' beldesi yakınlarındaki El-Menşiye bölgesinde bir Filistinlinin evine ve otomobiline saldırdı. Yapılan saldırıda araçta hasar meydana geldi.

Beytlahim'in batısındaki Nahhalin beldesinde ise Yahudi işgalcilerin yine bir Filistinlinin evine baskın düzenledikleri ve aile fertlerinin korku dolu anlar yaşamalarına neden oldukları kaydedildi.

Yahudi işgalcilerin Gush Etzion Yahudi işgal birimi yakınlarında bir işgal askerinin öldürülmesinin ardından dün akşam Batı Yaka'da bazı yolları trafiğe kapatarak Filistinlilere ait araçları taşladığı bildirildi.

Onlarca Yahudi işgalcinin Batı Yaka'nın güneyinde ve kuzeyinde yolları kapatarak Filistinlilere ait araçları taşladığı ve bazı araçlarda maddi hasarın meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan El-Halil yakınlarında Yahudi işgalciler tarafından otomobili taşlanan bir Filistinlinin yaralandığını bildirdi.

Bir diğer saldırı olayı da Nablus kentinde yaşandı. Yahudi işgalciler, Nablus çevresinde bulunan Havara Caddesi'ni trafiğe kapatarak Filistinlilere ait araçları durdurdu ve bazılarına taşlarla saldırdı. (İLKHA)