ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, siyonist terör çetesini her konuda destekleyeceklerinin sözünü verdi.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, siyonist terör çetesi yanlısı çalışmalarıyla bilinen "israil İçin Birleşmiş Hristiyanlar"ın yıllık konferansına katıldı.

Konuşmasında Donald Trump yönetiminin işgal yönetimine verdiği desteğin daima süreceğinin altını çizen Pence, "israilin güvenliği için her şeyi yapacağız." dedi.

Pence, "Donald Trump başkanlığında İran asla nükleer silahlara sahip olamayacak. Her barış bazı tavizler gerektirebilir ancak ABD asla israilin güvenliği ve emniyetinden taviz vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mike Pompeo da yaptığı konuşmada, siyonistlere olan desteklerini yineledi. Pompeo, Trump yönetiminin Kudüs'ü siyonist terör çetesinin başkenti olarak tanıdığına işaret ederek bu tür adımları atmaya devam edeceklerini belirtti.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton da işgal yönetimine verdikleri desteğin kesintisiz süreceğini ve "israilin yalnız olmadığını" kaydetti. (İLKHA