Siyonist terör çetesinin, 9 Nisan'da gerçekleştirilen genel seçimler öncesinde, 800 Filistinli erkek ve kadını alıkoyduğu belirtildi.

Siyonist işgal güçlerinin, 9 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerinin 22 Şubat - 9 Nisan arasındaki dönemi kapsayan propaganda süreci içinde 800 Filistinli erkek ve kadını esir aldığı belirtildi.

Esirlerin ve Özgürleştirilenlerin İşleri Heyeti tarafından yayınlanan raporda bu sayının, siyonist partilerin oy kazanmak için Filistinlilere yönelik şiddet ve baskıyı artırma ihtiyacı duymalarını açıkça gösterdiği belirtildi.

Raporda siyonist partilerin kendi tabanlarının desteğini almak için Filistinlilere yönelik intikam ve şiddet politikalarını artırma ihtiyacı duymalarının, söz konusu tabandaki ırkçı tutuma delalet ettiği vurgulandı.

Raporda ayrıca işgal yönetiminin zindanlardaki Filistinli esirlerin acılarını bir seçim kartı olarak kullanmalarına da dikkat çekildi. Propaganda faaliyetlerinde Filistinli esirlere yapılan eziyetlerden ve baskılardan nasıl yararlanıldığı örnekleriyle ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Raporda işgal yönetiminin, zindanlarındaki Filistinli hasta ve yaralı esirleri yavaş yavaş öldürmek için başvurduğu uygulamalar hakkında da bilgi verildi. (İLKHA)