Sedat Karatay/Vanolay

Peygamber Sevdalıları Vakfı Van İl Temsilciliği 21 Nisan Pazar günü Kale Miting alanında düzenlenecek olan “Hz. Peygamber’i (sav) Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğine basın bildirisi aracılığıyla Van halkını davet ettiler.

Yapılan basın bildirisinde; 21 Nisan Pazar Günü Saat 13.30'da Kale Miting alanında Peygamber Sevdalıları Vakfı Van İl Temsilciliği Tarafından düzenlenecek olan “Hz. Peygamber’i (sav) Anlama ve Sünnetini Yaşama ” etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. İlahi ve ezgilerin, Türkçe ve Kürtçe konuşmaların, şiir ve mevlitlerin okunup söyleneceği manevi atmosferin hiç eksik olmayacağı tekbir ve salâvatların okunacağı bu güzel etkinliğe değerli peygamber sevdalısı Van halkımızı davet ediyoruz.” denildi.

Programın içeriği hakkında bilgi verilerek; “ Bu seneki temanın”Ahlak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)” olduğunu dile getirilen açıklamada; insanlığa adalet ve kardeşliği ve bunun sonucu olan rahmeti o kutlu nebinin örnekliğinde ve önderliğinde olduğunu, insanlığın her şeyden daha çok Resul’i Kibriya efendimizin örnek hayatına ihtiyaç hissedildiğini görüyor ve biliyoruz. Bizlerde Peygamber sevdalıları olarak bu kutlu görevi şerefle yapma gayreti içeresindeyiz. Yapılacak olan etkinliğimizde bu çalışmalardan bir tanesidir. Bu vesileyle tekrar tüm peygamber sevdalısı Van halkımızı bu pazar saat 13.30 da yapılacak olan mevlit etkinliğimize davet ediyoruz” şeklinde bildirildi.