Haber Merkezi

Yapılan seçim sonrası başkanlık süresi dolan Tuşba Belediye Başkanı Dr. Fevzi Özgökçe, veda mesajı yayımladı.

Van Tuşba Belediye Başkanı Dr. Fevzi Özgökçe, 30 Mart 2014 yılında Van Büyükşehir olduktan sonra Tuşba İlçesine aday olan Özgökçenin kazanması ve 31 Mart 2019 Yılında yapılan Belediye ve Muhtar seçimi sonrası Başkanlık süresi dolan Özgökçe veda mesajı yayımladı.

Özgökçe, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart 2014 yılında Van Büyükşehir olduktan sonra merkez ilçe Tuşba’ya bizi namzet gösterdikten sonra, sizler dua ve desteklerinizle AK Belediyecilik için bize yetki verdiniz. O dönemin kendine has çok çetin ve zor şartlarında tüm baskı, tehdit ve saldırılara rağmen % 50’lik oy desteğiniz ve güveniniz, bize daha da büyük sorumluluklar yükledi. Beş yıllık çalışma dönemimizi geride bırakırken, sabahın erken saatlerinden gün bitimine kadar, ilk günkü aşkla ve heyecanımızla, hamdolsun ekibimizle tüm enerjimizi, bilgi, beceri ve tecrübelerimizi kullanarak, yapılan tüm işler kanun ve mevzuatlara uygun olarak çok önemli işler başardık. Bölgede şeffaf ve her an hesap verilebilir belediyecilik anlayışımız doğrultusunda başta imar ve mali hizmetler, meclis ve encümen olmak üzere tüm faaliyetlerimizle ilgili en ince ayrıntısına kadar bütün detayları basın yoluyla halkımızla her daim paylaştık ve paylaşıyoruz. Hamdolsun ki bugüne kadar ne Belediye Başkanı nede hiçbir meclis üyelerimiz ve çalışanımız ile ilgili hukuki veya zimmet gibi hiçbir konu yaşanmamıştır. Personel veya halka yönelik en ufak bir suistimal veya duyum olduğu vakitte bizzat Belediye Başkanı olarak şikâyette bulunularak tek kuruş beytülmal hamd olsun zayi ettirilmemiştir.” dedi.

15 Temmuz ve 6-8 Ekim Olayı

Özgökçe, “15 Temmuz destanının ve Bölücü terör örgütünün 6-8 Ekim’de çukur zihniyetine karşı alınan zaferlerin gerçek sahibi olan, bugüne kadar vatanı için, bayrağı için ve mukaddesatı için gözünü kırpmadan göğsünü siper eden vefalı ve kadirşinas halkımız hizmetlerin en güzeline en iyisine layıktır. Bizler de bunu sağlamak için ekiplerimizle birlikte var gücümüzle ve bütün imkânlarımızı kullanarak çalıştık. Bölgesindeki ve tüm dünyadaki mağdurların ve mazlumların ümidi olan Türkiye’nin dimdik ayakta durması, bununla kalmayıp sürekli güçlenmesi, 83 milyon vatandaşımızla birlikte, tüm İslam Âlemi’ni ve özellikle Kudüs boynu bükük, kalbi kırık bırakılamaz. Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyen içteki ve dıştaki şer odaklarına ve taşeronları olan terör örgütlerini bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Özgökçe son olarak, “Bugüne kadar çalışmalarımıza tam destek veren başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm Bakanlarımıza, Bakanlık yetkililerine, kardeş belediyelerimize, tüm meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve mesai arkadaşlarımıza ve bunların yanında siz saygıdeğer kardeşlerimize teşekkür ediyor, en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.