Hamas, işgalcilerin cinayetlerinin bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerini ve şehidlerin kanlarının yerde kalmayacağını söyledi.

Filistin'deki İslami direniş hareketi Hamas, işgal rejiminin cinayetlerinin, Filistin halkının her türlü meşru yolla işgalden kurtulma haklarına bağlılığını artıracağını söyledi.

Hamas bugün Selame Keabine isimli gencin Eriha yakınlarındaki kontrol noktasında işgal çeteleri tarafından şehid edilmesi üzerine yaptığı açıklamada, işgalcilerin Filistinli bir genci daha soğuk kanlılıkla katlettiğini ve bu tür cinayetlerin Batı Yaka'da tekrar ettiğini belirtti.

Açıklamada, 'İşgal güçlerinin Ramallah'ta iki genci şehit etmesinin üzerinden bir hafta geçmeden yeni bir cinayetle karşı karşıyayız. Filistin halkı, işgalcilerin cinayetleri karşısında sessiz kalmayacak. İşgalciler, cinayetlerinin bedelini çok ağır bir şekilde ödeyecekler ve şehidlerin kanları yerde kalmayacak.' denildi.

İşgal çetelerin, Batı Yaka'nın doğusundaki Eriha kenti yakınlarında bu sabah Filistinli bir genci şehid etmişti. (İLKHA)