Sedat Karatay/Vanolay
Van'da Düzenlenen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'na HÜDA PAR Van İl Başkanlığı ziyarette bulundu.
Van'da Anatolia Organizasyon tarafından gerçekleştirilen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'na HÜDA PAR Van İl Başkanı ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu.
Fuarda stant açan firma sahipleri ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan HÜDA PAR Van İl Başkanı Fevzi Doğan ve beraberindeki heyet, stantları tek tek ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret hakkında konuşma yapan HÜDA PAR Van İl Başkanı Fevzi Doğan, 'Türkiye'nin hemen her İlinden memleketimize iştirak eden esnaflar bizleri sevindirdi. Esnafların bu gibi fuarlar aracılığıyla hem memleketimizi tanıyor, hem memleketlerinin bir parçasını tanıttırıyorlar. Bu gibi organizasyonların düzenlenmesi halkımız ve memleketimiz için faydalı olduğu gibi bu yörenin insanlarını daha yakından tanıma fırsatları da oluyor. Bu vesileyle bizim de tanışma fırsatımız oldu. Bu değerli esnaflarımızla tanışmamız bizleri fazlasıyla sevindirdi güzel insanların memleketimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.' dedi.