Haber Merkezi

Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu'nun kırsal mahallelerinde okuyan 90 öğrenciye karne hediyesi olarak kahvaltı ve çeşitli hediyeler verdi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından İpekyolu İlçesine bağlı Yukarı Gölalan ile Aşağı Gölalan Mahallesi İlkokullarında okuyan 90 öğrenciye karne hediyesi olarak kahvaltı ikram etti.

Edremit'teki Büyükşehir Belediyesine ait sosyal tesislerde düzenlenen kahvaltıya Van Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Sinan Aslan, Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tevfik Tepe okul öğretmeleri de katıldı. Kahvaltı öncesi öğrencilerin bulunduğu masaları gezen Vali Yardımcısı Aslan öğrencilerle sohbet edip, birlikte kahvaltı yaptı.

Çocuklara yönelik böyle etkinliklerin devam edeceğini belirten Vali Yardımcısı Aslan, geleceğimiz olan çocukların gelişiminde öncü olmak istediklerini söyleyerek öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan paketlerden hediye etti.

Kahvaltının ardından çocuklar Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde bulunan Van Kedi evine götürüldüler.