​Bitlis'in Tatvan ilçesinde, eğitimini tamamlayan 90 girişimciye sertifikaları verildi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bitlis İl Temsilciliği işbirliği ile İŞKUR destekli olarak, uygulamalı girişimcilik Kurslarının sertifika dağıtım töreni düzenlendi. TATSO Konferans Salonu'nda düzenlenen sertifika dağıtım töreni kapsamında, 08- 29 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 4 ayrı girişimcilik kursuna katılarak, kursu başarıyla tamamlayan 90 kursiyere sertifikaları verildi.

Sertifika dağıtım programında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Meclis Üyesi Cengiz Şahin, düzenledikleri 'Girişimcilik' eğitimleri ile girişimcilerin önünü açmanın yanı sıra yatırım ve istihdama teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Şahin, 'İnşallah bu kursları başarı ile tamamlayacak olan girişimcilerimiz sayesinde yeni girişimcilerin önü açılarak, açılacak olan bu yeni iş yerleri ile hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlanmış olacaktır. Ben bu vesile ile şimdiden tüm girişimci adaylarımıza hem kurs eğitimlerinde hem de iş yaşamlarında başarılar diliyorum' dedi.

Konuşmaların ardında eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Kapat