Haber Merkezi
Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, Gazeteciler günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi tarafından, Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla yayımladığı mesajında; Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevlerinin peşinde koşan, Gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen, mesai kavramı ve zamanını gözetmeksizin, görevlerini en iyi şekilde yerine getiren tüm Gazeteci arkadaşlarımızı yürekten kutlarız.
Ayrıca Van'da Basın mensuplarını temsil eden iki dernek var. Van'da İki derneğin de, Basın camiası adına en güzel şekilde, birlik ve beraberliği yerine getirmelerinden ötürü, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) ve Anadolu Basın Birliği (ABB) Yönetim Kurulunu ve üyelerini saygıyla selamlıyoruz; diyen ABB Yönetimi, bilindiği üzere Çalışan Gazeteciler Günü, 1961 yılından itibaren her yıl 10 Ocak'ta kutlanan özel bir gündür.
Bu anlamda, bizlerde Anadolu Basın Birliği (ABB) Van şubesi olarak, Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm Gazetecilerimizin; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutlar, hayatlarında sağlık, sıhhat ve başarılar dileriz.' dedi.