​HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde annesi vefat eden İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Önceki gün annesi vefat eden Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan'ın taziyesine katılmak için Diyarbakır Silvan ilçesine gelen HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, burada merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakın akrabalarına sabırlar diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcıları Zekeriya Yapıcıoğlu, Vedat Turgut, Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, ilçe başkanları ve beraberindeki partili heyetle, önceki gün hayatını kaybeden Nuriban Kılıçarslan'ın (92) taziyesine katıldı.

Âlimler ve Medreseler Birliği Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan'ın annesi Nuriban Kılıçarslan (92) yaşlılıktan kaynaklı bazı hastalıklar sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki Mira mezarlığında defnedilmişti.

Silvan Bahçelievler Mahallesinde bulunan Fidankent Taziye Evi'ndeki taziyeye gelen Sağlam ve beraberindeki heyeti, Molla Enver Kılıçaslan ve yakınları karşıladı. Burada başsağlığı ve sabır tavsiyesinde bulunan Sağlam, merhumenin ruhuna Fatiha okudu.

Sağlam, taziyenin ardından ilçeden ayrıldı. (Ramazan Casuk-İLKHA)