Haber Merkezi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ il genelinde yaptığı faaliyetlerde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için büyük çaba harcıyor.

VASKİ, bazen İran sınırında bir mahallenin sorunu giderilirken bazen de il sınırında bulunan mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis iline bağlı Adilcevaz sınırında bulunan Çelebebibağı Mahallesinde VASKİ'nin çalışmaları aralıksız devam ederken, yıllardır ihmal edilen hizmetler bir bir hayata geçiriliyor.

Çelebibagi Mahallesi Adilcevaz yolu üzerinde zarar gören kanalizasyon bacalarının değişimi ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Ekiplerin, zarar gören ve işlevini yitirmiş 7 adet baca değişimi büyük zorluklarla gerçekleştirildi.

İş makinelerinin eşliğinde yapılan baca değişimleri ile vatandaşların yıllardır şikayette bulunduğu kanalizasyon sorunu da giderilmiş oldu.

Devam eden çalışmaları değerlendiren vatandaşlar her zaman ulaşarak sorunlarımızı ilettiğimiz ve çözüm üreten VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş başta olmak üzere, ekiplerin koordineli çalışmasında büyük emeği olan Erciş Şube Müdürü Nuri Çiftçi ile fedakar ekiplere teşekkür ederiz. Bizleri büyük bir sorundan kurtardılar' şeklinde konuştular.